Opravdu velký smolař! Byl na špatném místě a ještě měl cizí kartu, kterou chtěl vrátit

PRAHA – V centru Prahy se v jednom domě nacházel muž, kterého tam nechtěli. Strážníci ho proto chtěli vykázat z objektu, ale to, co muži vypadlo z kapsy, okamžitě změnilo kvalifikaci případu.

Ve sklepě domu v centru Prahy se nacházel muž, který tam neměl co dělat,“ uvedla mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. O pomoc se proto obrátila na strážníky obyvatelka domu, která tam nezvaného návštěvníka objevila. V minulosti totiž byl tento dům svědkem majetkové trestné činnosti a své schůzky si zde dávali uživatelé drog a další závadové osoby.

Vysvětlení osmadvacetiletého muže bylo prosté. Jen si chtěl ve sklepě odpočinout. Strážníci ho tedy vykázali z domu. Ve chvíli, kdy si muž balil své věci do kočárku, vypadla z něho platební karta. Bohužel znějící na cizí jméno. Muž hlídce okamžitě prozradil, že si je vědom, že karta není jeho. A také je připraven ji neprodleně odevzdat. Strážníkům bylo vše jasné a tak muže předali k dořešení státním policistům.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.