VIDEO: Mladík frajeřil v metru Palmovka. Střepy mu však štěstí nepřinesly

PRAHA – Mladík se předváděl před dívkou a kopem rozbil reklamní poutač ve stanici metra Palmovka. Pak společně zmizeli. Strážníci ho vypátrali ve vedlejší ulici, nezapíral. Škoda přesáhla deset tisíc korun a tak si mladíka převzali policisté.

Mladíka, který rozbil skleněnou výplň reklamního nosiče nalezli strážníci v ulici Ronkově,“ uvedla dnes mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Mladík předtím seděl s dívkou ve stanici metra B Palmovka. Pak se prudce zvedl a lehce váhavým krokem došel k reklamnímu poutači. Bez varování do něho kopl a sklo se vysypalo na úhlednou hromádku blyštivých briliantů. Pak oba rychle opustili prostor podzemní dráhy.

S dívkou, která byla celému incidentu přítomna, seděli s teprve osmnáctiletým mladíkem na parapetu okna a vesele se bavili,“ doplnila mluvčí. Mladík se strážníkům nevymlouval a k rozbití reklamního poutače se okamžitě přiznal. Výši škody určila dozorčí stanice, a to na více než deset tisíc korun. Z tohoto důvodu si mladíka převzali státní policisté k dalšímu řešení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.