Také vás v tramvaji ohrožoval muž se sekerou? Ozvěte se policii

PRAHA – Případ nebezpečného muže, který ohrožoval cestující tramvaje číslo 16, se odehrál sedmnáctého ledna. Policisté nyní potřebují hovořit se svědky. Ozvěte se jim na linku 158.

O případu, který se odehrál sedmnáctého ledna, kdy osmatřicetiletý muž se sekerou v ruce ohrožoval cestující v tramvaji jsme již psali v tomto článku. „Svědek na místě uvedl, že muž vulgárně pokřikoval na cestující, na ženy měl nevhodné poznámky, neustále si povídal pro sebe a v ruce držel sekeru,“ uvedla dnes policejní mluvčí Eva Kropáčová. Z důvodu obavy o své zdraví a život, lidé postupně z tramvaje vystupovali.

V tramvaji se v té době nacházelo více než deset osob,“ doplnila mluvčí. Policie žádá cestující, kteří byli chováním muže přímo ohroženi, nechť se ozvou na linku 158. Svědectví těchto osob je pro policii velmi důležité. Incident se odehrál v tramvaji číslo šestnáct, jedoucí od stanice I. P. Pavlova na Kotlářku, kde byl muž zadržen. Kriminalisté tento případ prošetřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Pachateli v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.