VIDEO: Nabořil autobus a ujel. Strážníci hledali vozidlo

PRAHA – Nehodu způsobil řidič osobního auta. Přesto z místa ujel. Policisté požádali strážníky o pomoc při pátrání po vozidle. Ti nakonec nabořený vůz skutečně našli. Měl na sobě různé registrační značky.

Když hlídka strážníků projížděla kolem nabouraného autobusu ve Vrbově ulici, oslovili ji policisté z Dopravní služby a požádali o pomoc při pátrání po vozidle, které ujelo od dopravní nehody,“ informovala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Dopravní nehodu s autobusem měl způsobit řidič osobního vozu. Přišel se po nehodě zeptat, zda se nikdo nezranil. Pak oznámil řidiči autobusu, že jde přeparkovat vůz.

Nastartoval tedy a pak z místa nehody klidně ujel. „Strážníci auto s poškozenou levou přední částí nalezli v ulici Branická,“ doplnila mluvčí. Navíc na voze byly umístěné dvě rozdílné registrační značky a ta vzadu procházela databází odcizených. Strážníci předali všechny zjištěné skutečnosti, včetně zajištěného vozidla Policii ČR, aby mohl být vypátrán i řidič, který se dopustil protiprávního jednání.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.