VIDEO: Neznámá dvojice ukradla drahé elektrokolo v Praze 10. Pozná je někdo?

PRAHA – V polovině ledna ukradla dvojice pachatelů skládací elektrokolo v hodnotě dvacet tisíc korun. Policisté zajistili kamerové záznamy a žádají veřejnost o spolupráci. Pokud podezřelé poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

Policisté z místního oddělení Žižkov pátrají od poloviny ledna po dvojici mužů, která odcizila elektrokolo,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Krádež se odehrála v Praze 10, Křížkovského ulici. Muži si nejprve obhlédli terén a teprve druhý den se vrátili na místo činu s potřebným vybavením. „Překonali zámek, kterým bylo elektrokolo zabezpečeno a odcizili ho,“ doplnila mluvčí.

Policisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je dvojice zachycena. Pokud muže poznáváte nebo víte, kde by se mohli zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Záznamy z kamer naleznete na tomto odkazu. Muži svým jednáním způsobili škodu ve výši dvacet tisíc korun. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.