VIDEO: Hambář a onanista obtěžuje obyvatele Prahy 9. Poznáváte nemravu?

PRAHA – Neznámý muž v minimálně čtyřech případech masturboval na veřejnosti. Pokud patříte mezi poškozené, či muže na záběrech poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

První tři případy zaznamenali policisté ve čtvrtek čtvrtého února v blízkosti zastávek Lomnická a Hostavice v Praze 9,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Dosud neznámý muž pronásledoval ženy a dívky na jízdním kole a pak se před nimi obnažoval a onanoval. Čtvrtý případ se odehrál na vlakové zastávce Dolní Počernice, v pondělí patnáctého února, krátce před jedenáctou hodinou dopolední. Dvě dívky spatřily muže na druhé straně, jak je pozoruje a onanuje u toho. Dívky muže natočily na mobilní telefon a pak odjely vlakem domů. Celou věc následně oznámily na obvodním oddělení Policie ČR v Kolíně.

Po vyhodnocení různých kamerových záznamů zjistili policisté, že se jedná o stejnou osobu a navíc i poškozených může být více. Jedná se o muže ve věku 45 až 50 let. Vysoký je zhruba 180 centimetrů. Má prošedivělé vlasy po ramena, které jsou v horní části hlavy prořídlé a neupravené vousy. Na sobě měl prošívanou vínovou zimní bundu, mikinu s kapucí a džíny. Na nohou měl černou pracovní obuv a na zádech zelený sportovní batoh. Jízdní kolo je staršího typu červenobílé barvy s berany, velkým sedlem a na rámu má bílý držák na láhev.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Na stejnou linku zavolejte i v případě, že jste byli tímto mužem také poškozeni. Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na dva roky. Záběry z kamer naleznete na tomto odkazu.