Pražská plynárenská zavedla mobilní kancelář. Komu je určena a jak ji přivolat?

PRAHA – Obchodní kanceláře městské společnosti Pražská plynárenská jsou z důvodu pandemie uzavřeny. Společnost kromě online vyřízení záležitostí nyní nabízí i mobilní kancelář. Je určena zejména starším spoluobčanům, kteří si s novými technologiemi tolik nerozumí.

Jsem rád, že si Pražská plynárenská, jako městská společnost uvědomuje, že pro některé naše spoluobčany může být vyřešení nezbytných záležitostí pouze online cestou problematické a připravila pro ně alternativní řešení,“ uvedl radní hlavního města Prahy Jan Chabr. Služba mobilní kanceláře je k dispozici na území hlavního města, je určena zejména pro zákazníky seniorského věku nebo zákazníky handicapované.

Služba je poskytována při dodržení maximálních hygienických opatření a zabezpečení. Je ji možné objednat od pondělí do pátku od osmi do osmnácti hodin prostřednictvím bezplatné linky 800 134 134. Při objednávce je třeba uvést, že se jedná o službu mobilní kanceláře. V této mobilní kanceláři pak zákazník vyřídí všechny neodkladné záležitosti spojené s dodávkou plynu či elektřiny.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.