Ranní poplach v Čakovicích! Hořel autoservis. Dva zranění a sedm zasahujících jednotek

PRAHA – Dnes ráno vyjíždělo celkem sedm hasičských jednotek k nahlášenému požáru autoservisu v ulici Řepová v pražských Čakovicích. Odhadovaná škoda na majetku je značná. Dvě osoby byly předány do péče záchranářům.

Jednotky ve druhém stupni požárního poplachu zasahují u požáru autoservisu v Čakovicích, v ulici Řepová,“ informoval dnes mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Na místě zasahují dvě profesionální a pět dobrovolných hasičských jednotek. Zasažen byl objekt o velikosti třicet krát deset metrů. Na zkrocení plamenů použili hasiči šest proudů vody a zasahovali v dýchací technice.

Do péče pražských záchranářů byly předány dvě osoby. Zhruba po hodině nastalo dohašování objektu, hasiči objekt odvětrávali a rozebírali konstrukce. „Z objektu byly vyneseny tlakové lahve, které ochlazujeme,“ doplnil mluvčí. Došlo i ke střídání jednotek, hasičský vyšetřovatel odhadl vysokou škodu na majetku.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: HZS Praha