VIDEO: S pistolí v ruce přepadl čerpací stanici. Pachatel je stále na útěku!

PRAHA – Neznámý muž přepadl v pondělí prvního března čerpací stanici v ulici K Horkám v Praze 4. Na obsluhu namířil střelnou zbraň a odnesl si několik tisíc korun. Pokud muže, kterému nyní hrozí až deset let za mřížemi poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

Pražští kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pátrají po neznámém muži, který přepadl benzínovou čerpací stanici,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. K přepadení došlo krátce po jedné hodině ranní v Praze 4, v ulici K Horkám. Celé přepadení trvalo pouze několik vteřin a naštěstí nebyl nikdo zraněn. Pachatel totiž k přepadení použil střelnou zbraň.

Maskovaný muž vstoupil do prostoru prodejny a okamžitě namířil na obsluhu krátkou střelnou zbraň. Jednu osobu donutil, aby si lehla a druhou vyzval k vydání hotovosti. Tu si nechal vložit do igelitové tašky a pak z prodejny chvatně odešel. Obsluha uvedla, že se pravděpodobně jednalo o cizince, který měl východoevropský přízvuk.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Na videu, které naleznete na tomto odkazu, je celé přepadení zachyceno, včetně pachatele. Pokud muže poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím policii. „Za trestný čin loupež hrozí pachateli v případě dopadení a odsouzení až desetiletý trest odnětí svobody,“ doplnila mluvčí.