Máma napsala dopis na rozloučenou a zmizela. Neviděli jste ji?

PRAHA – Dcera policii nahlásila, že maminka odešla z bytu a zanechala jen dopis na rozloučenou. Telefon má vypnutý. Pokud jste ženu viděli, kontaktujte prosím linku 158.

Pražští kriminalisté pátrají po čtyřiačtyřicetileté ženě, která včera odešla z místa svého bydliště a dosud o sobě nepodala žádnou informaci,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Pohřešování nahlásila policii dcera, která uvedla, že maminka odešla z bytu a zanechala po sobě dopis na rozloučenou. Pohřešovaná má mít u sebe menší hotovost, vypnutý mobilní telefon a doklady.

Policie žádá širokou veřejnost o spolupráci při hledání této ženy. „Pokud máte informace, které by vedly k jejímu vypátrání, kontaktujte prosím neprodleně tísňovou linku 158,“ doplnil mluvčí. Hledaná žena je hubené postavy, vysoká 165 centimetrů. Má dlouhé hnědé vlasy a šedomodré oči. Působí poněkud mladším dojmem. Netrpí nakažlivou nemocí, ani není ozbrojená a nebezpečná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.