Lehká žena platila na náměstí jako mourovatá. Za sex to ale nebylo

PRAHA – Na Karlově náměstí se procházela žena a nabízela sexuální služby. Pro strážníky je to známá firma a tak ji zkontrolovali. Vyšlo najevo, že má daleko větší malér, než jen porušení vyhlášky hlavního města, které vyřešili na místě pokutou. Ženu si nakonec převzala státní policie. Proč?

Při kontrole Karlova náměstí narazila hlídka strážníků na známou ženu,“ informovala dnes mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Díky místní znalosti o osmatřicetileté ženě věděli, že v těchto místech nabízí sexuální služby, což je vyhláškou hlavního města Prahy zakázáno. Proto k ženě došli a vyzvali ji k prokázání totožnosti.

Porušení vyhlášky nakonec strážníci vyřešili pořádkovou pokutou ve výši jednoho tisíce korun. Během lustrace však přišli na daleko závažnější provinění. Žena je totiž v pátrání Policie ČR, protože na ní byl vydán příkaz k zatčení. „Strážníci následně ženu předvedli na služebnu republikové policie k dalšímu opatření,“ doplnila mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Hroší zamyšlení. Zajímalo by mne, zda je lehká žena kromě respirátoru a kondomů, vybavena rovněž rychlotesty na covid. Musí se přece chránit, když je v práci. A kolik jich asi musí mít. Nejlepší je to čekání po testu a před akcí, nesmí být totiž moc dlouhé, aby touha neopadla. Nebo jsou snad prostitutky v rámci rizikového povolání očkovány v první vlně?