Medvědí síla pro zdraví, to je e-shop Grizly.cz. Jaký je a co nabízí?

Ekologie je v současné době velmi frekventovaným tématem. Stále více lidí se zajímá o to, jaký dopad má jejich chování na životní prostředí.

I v Čechách lze nakupovat ekologicky

Ecoblog tak usiluje o to stát se portálem, který dokáže být zodpovědným rádcem na cestě k ekologičtějšímu životu. Zaměřuje se primárně na testování ekologických a zero waste produktů a na hodnocení e-shopů.

I v tuzemsku začínají podobně zaměřené e-shopy přibývat. Jednotlivé položky však mohou disponovat velkým množstvím certifikátů a laik mnohdy netuší, co si pod nimi konkrétně představit a zda je skutečně zboží tím, čím deklaruje. Ecoblog se především snaží spotřebitelům usnadnit orientaci na trhu a vytipovat seriózní obchody, u nichž není nutné se nákupu online obávat.

Jedním z těch e-shopů, které se snaží přispět k péči o životní prostředí, je i Grizly. Jeho historie začíná již v roce 2013. Zaměřuje se především na prodej potravin, potravinových doplňků a vitaminů, dále také sportovní výživy, nápojů a přírodní kosmetiky. Důraz klade na zdraví a vysokou kvalitu svých výrobků.

Co nabízí e-shop Grizly

Od roku 2016 má také svou značku Grizly a orientuje se na výrobu vlastních produktů. Značka je držitelem bio certifikace a současně dodržuje zásady systému HACCP.

Grizly má v současné době k dispozici rozsáhlou nabídku potravin a doplňků a svůj sortiment neustále rozšiřuje.

Nabízí i síť výdejních míst po celé České republice a partnerství s projektem Zásilkovna, což umožňuje si zboží vyzvednout na více než 4000 poboček. Díky tomu je nákup velmi pohodlný.

Kromě České republiky Grizly expanduje také na Slovensko. Český e-shop se během let úspěšně rozrostl a dnes předává svoje myšlenky ohledně zdravějšího a zodpovědnějšího života dál například i nadějným sportovcům, kterým je partnerem.

Další podrobnosti jsme shrnuli do recenze e-shopu Grizly, ve které najdete detailní informace o nabídce tohoto internetového obchodu, hodnocení produktů a reálnou zkušenost s nákupem.