Pátrání po čtrnáctileté dívce. Na ruce má tetování

PRAHA – Policisté hledají svěřenkyni z výchovného ústavu v Praze 4. Odtud dívka utekla v sobotu a zdržuje se na neznámém místě. Pokud jste útěkářku viděli, kontaktujte prosím linku 158.

Hledaná čtrnáctiletá dívka utekla v sobotu sedmadvacátého března z výchovného zařízení v Praze 4,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Místo, kde se nyní hledaná nachází není známé. Může se pohybovat po celém území Čech, ale i na Slovensku, kde má příbuzné. Rovněž je možné, že odcestovala do oblasti Severních Čech, odkud pochází.

Na levém předloktí má dívka vytetovaný nápis Family,“ upřesnila mluvčí. Dívka působí poněkud starším dojmem, asi jako osmnáctiletá. Je vyspělé postavy, vysoká 165 centimetrů, černé vlasy nosí stáhnuté do culíku, má tmavé oči. Pokud jste dívku viděli nebo víte, kde se může nacházet, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.