Vážná nehoda v Praze 6! Dodávka tu vjela do lidí

PRAHA – U zastávky tramvaje Vojenská nemocnice došlo dnes ráno k dopravní nehodě. Dodávka zde srazila několik osob. Na místě je šest zraněných osob, vzlétl i záchranářský vrtulník.

Podle nejnovějších informací je na místě celkem šest zraněných osob,“ informovala mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Čtyři osoby mají středně závažná poranění, dvě osoby jsou zraněné vážně. Záchranáři na místo vyslali tři posádky záchranářů, lékařskou posádku, vzlétl i záchranářský vrtulník a vyslán byl také inspektor.

Kolem deváté hodiny dopolední vjela do prostoru u zastávky tramvaje Vojenská nemocnice v Praze 6 dodávka a srazila několik osob. Policisté na základě místního šetření zjistili, že příčinou dopravní nehody byla zdravotní indispozice řidiče dodávky. Zdravotníci na místo doposlali další posádku záchranářů, vzhledem k množství ošetřovaných osob. Provoz je v místě nehody omezen.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.