VIDEO: Muž se obnažoval na Černém Mostu. Prý bojuje s parazity

PRAHA – Během dvou dnů vyjížděli dvakrát strážníci do stanice metra Černý Most, kde se měl obnažovat a uspokojovat muž. Strážníkům prozradil, že tak bojuje proti nepříjemným parazitům.

Pražští strážníci přijali během dvou dnů dvě velmi podobná oznámení na tísňovou linku 156. „Ve stanici metra Černý Most se měl pohybovat nahý muž, který měl údajně i masturbovat,“ přiblížila oznámení mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Hlídka strážníků skutečně na místě nalezla třicetiletého muže, který měl na sobě jen kalhoty a jednu ponožku.

Strážníkům muž sdělil, že se nejedná o uspokojování jarní touhy, ale o jeho techniku boje s parazity, kteří ho koušou,“ upřesnila mluvčí. Na důkaz svých slov se muž neustále intenzivně škrábal a drbal po celém těle. Stejná situace nastala i minulý den, kdy mužovo nevhodné chování na veřejnosti oznámila jiná žena.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Tehdy strážníci muži doporučili vyhledání odborné pomoci u zdravotníků. Muž ovšem nabízenou pomoc odmítl. K dnešnímu hlášení dorazila i republiková policie, která si muže převzala a vyslechla si i všechny poznatky od přítomných svědkyň.