VIDEO: Muž ve žluté vestě spravedlnosti neunikl

PRAHA – V Opletalově ulici vlezl muž ve žluté vestě do zaparkovaného vozidla. Ostraha si toho všimla a přivolala na místo strážníky. Zásah byl rychlý a muž skončil na policejní služebně.

Oznámení o vloupání do vozidla jeli strážníci prověřit do Opletalovy ulice v centru Prahy,“ informovala dnes mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Na tísňovou linku 156 totiž zavolal pozorný pracovník ostrahy, který si muže ve žluté vestě všiml. Stejný pracovník následně označil muže, který v době příjezdu hlídek na místo vystoupil z červeného vozu Ford.

Nejprve to vypadalo, že muž z vozu odcizil jízdní kolo, což se nakonec nepotvrdilo. Přesto neznámý neměl ve vozidle co pohledávat a nedokázal vysvětlit, co tam dělal. Podle jeho vlastních slov z vozu vynesl igelitovou tašku s různými věcmi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Lustrací na místě bylo prokázáno, že dvaadvacetiletý muž byl ve voze neoprávněně. „Proto byl omezen na osobní svobodě a po dohodě s Policií ČR převezen na nejbližší policejní služebnu,“ uzavřela mluvčí.