Kvalitní servis nákladních automobilů je pilířem vašeho podnikání

Spolehlivý vozový park je klíčem k úspěšnému podnikání. Jakým způsobem zajistíte, aby vaše vozidla byla stále v dobrém technickém stavu?

Profesionální zázemí i kvalifikovaný personál

Klíčem jsou dostupné služby odborného servisu. Ten by měl mít zkušenosti napříč širokým spektrem značek.

V kvalitním servisu jsou schopni zajistit různé typy oprav, jako jsou kupříkladu ty, které se týkají se elektroinstalace, nebo řešit poruchy brzdových a vzduchových systémů. Stejně tak takový servis zákazníky odbaví nejen při náhlých servisních případech, ale i v rámci pravidelných prohlídek, například před STK.

Špičkový servis nákladních automobilů musí disponovat především dostatečným prostorem pro manipulaci s různými typy vozidel. Plocha servisní dílny se počítá ve srovnání s běžným autoservisem na několik tisíc čtverečních metrů.

Servis návěsů, přívěsů i jiných typů vozidel nutně vyžaduje profesionální vybavení, ale i zkušený tým mechaniků, který je dostatečně sehraný.

Čas coby nejdůležitější kritérium

Pochopitelně zde svou roli zde významnou měrou sehrává čas. Při servisu nákladních automobilů není prostor pro průtahy. Náhradní vozidlo často k dispozici podnikatel jednoduše nemá a od rychlosti realizace zakázky se prakticky odvíjí to, jak záhy se bude moci vrátit ke své vlastní činnosti.

Proto musí v každém spolehlivém servisu dbát nejen na znalosti a zkušenosti svých zaměstnanců, ale i na precizně řešenou logistiku náhradních dílů. Kvalifikovaný servis disponuje navíc dostatečnými kapacitami i na to, aby bylo možno souběžně opravit i několik vozidel najednou, čímž jeho produktivita znatelně narůstá.

D1 nonstop trailer servis se stane vaším spolehlivým partnerem pro lkw servis. Kromě standardního servisu přívěsů, návěsů a oprav nákladních vozidel zajišťuje taktéž nonstop pohotovostní služby. Samozřejmostí je individuální přístup ke každému klientovi a vstřícnost ohledně řešení jednotlivých požadavků.