Zaklíněnou ženu vyprošťovali dnes ráno hasiči po nehodě tří aut

PRAHA – Tři rozbitá auta zůstala po dopravní nehodě v křižovatce ulic Jeremiášova a Pod Hranicí. V jednom z nich byla zaklíněná žena, kterou museli vyprostit hasiči. Další dvě osoby byly zraněny lehce.

Dnešní ranní dopravní nehoda zaměstnala všechny složky Integrovaného záchranného systému. „Na místo nehody jsme vyslali dvě záchranářské posádky, lékaře i inspektora,“ informovala mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Dopravní nehoda tří osobních vozidel se odehrála v křižovatce ulic Jeremiášova a Pod Hranicí v pražských Nových Butovicích.

Jednu zaklíněnou osobu vyprošťovali hasiči,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Žena, která zůstala po nehodě zaklíněna v jednom z vozů, byla při vědomí. „Další dvě osoby jsou zraněné minimálně,“ doplnila mluvčí zdravotníků. Na místě zasahovali rovněž policisté, kteří koordinovali dopravu v místě nehody.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Události posledních dní v Praze ukázaly, že je Integrovaný záchranný systém vysoce akceschopný. A to i přes omezení, které představuje přetrvávající pandemie covid-19. „Pražská záchranka je díky svým krizovým plánům schopna vyslat na místo události velmi rychle dostatečné množství posádek, aby poskytly péči pacientům,“ uvedl ředitel Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy Petr Kolouch.