Pátrání po paní Natálii. Ráda se prochází po Staroměstském náměstí či Vyšehradu

PRAHA – Žena nechala doma peněženku a telefon. Nikdo o ní nemá zprávu. Je ve špatném psychickém stavu a v minulosti se pokusila o sebevraždu. Pokud jste pohřešovanou ženu viděli, kontaktujte prosím policii.

Pohřešovaná šestačtyřicetiletá žena byla naposledy viděna v úterý dvacátého dubna v místě svého bydliště,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Žena nikomu nic neoznámila, zanechala doma peněženku a mobilní telefon a odešla. Do této doby o sobě nepodala zprávu. Policisté se obrací na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud jste pohřešovanou viděli, kontaktujte prosím linku 158.

Hledaná žena má psychické problémy a v minulosti se pokusila o sebevraždu,“ doplnila mluvčí. Bylo rovněž zjištěno, že se žena ráda pohybuje v oblasti Staroměstského náměstí, Vyšehradu a také cyklostezky v Modřanech. Hledaná žena je vysoká 170 centimetrů, obézní postavy. Má zelené oči a dlouhé blond vlasy. Při odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně zelenou dlouhou péřovou zimní bundu, kostkované kalhoty a černé kozačky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.