Okolí Černého Mostu čeká o víkendu dopravní komplikace!

PRAHA – Celý tento víkend se musí připravit motoristé na dopravní komplikace v okolí Černého Mostu. Důvodem je demolice první části mostu na dálnici D0 přes Chlumeckou ulici. Dopravní omezení započnou již v pátek, po osmnácté hodině.

V sobotu čtyřiadvacátého dubna od ranních hodin zahájíme demolici první části mostu na dálnici D0 přes Chlumeckou ulici v Praze 9,“ uvedl člen týmu komunikace ŘSD ČR Martin Buček. Celý proces demoličních prací však započne již v pátek třiadvacátého dubna, po osmnácté hodině, kdy dojde k dopravním omezením v Chlumecké ulici. Provoz bude veden v režimu 1/1.

V sobotu pak bude v čase mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní provedeno navezení a rozprostření štěrkového lože pod nosnou konstrukcí. Od sedmé hodiny ranní se pak těžká technika zakousne do tělesa starého mostu. „V návaznosti na uzavření jízdního pásu v ulici Chlumecká, se zároveň na dálnici uzavře výjezdová větev EXIT 59 VLEVO směr Chlumecká,“ doplnil Buček.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Pro všechna vozidla bude značena objezdová trasa D0, Vysočanská radiála, MÚK Satalice, Budovatelská, Vysočanská radiála, D0, výjezdová větev směr Chlumecká. Zmíněná dopravní omezení potrvají až do neděle pětadvacátého dubna, osmnácté hodiny.