VIDEO: Sexuální loudil řádí po Praze. Poznáváte muže z videa?

PRAHA – Několik případů sexuálního obtěžování řeší policisté v Praze od konce loňského roku. Pachatel vždy přišel k ženě zezadu, přitiskl se k ní a začal nabízet sexuální uspokojení a styk. Policisté získali kamerové záznamy muže. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158.

V pražských ulicích se pohybuje muž, který v několika případech obtěžoval kolemjdoucí ženy,“ informoval policejní mluvčí Richard Hrdina. Muž se ve všech případech, které se odehrály v Praze 1 a 5, pohyboval v okolí tramvajových zastávek. Rovněž způsob, jak své obtěžování prováděl, byl vždy stejný.

Přistoupil k ženě zezadu a pak se k ní přitiskl svým rozkrokem. Verbálně začal ženě nabízet orální uspokojení a také pohlavní styk. Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy. Je na nich zachycena podoba muže, který by mohl tyto případy pomoci objasnit. Video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Jedná se o muže ve věku 45 až 50 let, střední postavy, vysoký přibližně 178 centimetrů. Muž je světlé pleti, rovně střižených černých vlasů, nosí brýle. „Oblečený byl do tmavé bundy a modrých džínových kalhot,“ doplnil mluvčí. Pokud muže na záznamu kamer poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Za trestný čin výtržnictví hrozí pachateli až dva roky za mřížemi.