Napadená žena si sama zavolala pomoc s agresorem v zádech!

PRAHA – V Praze 10 napadl muž obsluhu provozovny jen proto, že byl napomenut. Neměl totiž zakryté dýchací cesty. Žena utrpěla poranění oka. Muže si převzali policisté.

Na pomoc ženě z Prahy 10 jela hlídka strážníků v neděli v podvečer,“ informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Žena si sama zavolala na tísňovou linku pražských strážníků, protože byla fyzicky napadena ve své provozovně neznámým mužem. Hlídka dorazila na místo události během dvou minut, protože volání bylo naléhavé a agresor byl stále poblíž.

Oznamovatelka uvedla, že do provozovny vstoupil muž bez zakrytých dýchacích cest. Přestože byl na tento nedostatek upozorněn, odmítl si respirátor nasadit. Potom obsluhu slovně a následně i fyzicky napadl. „I přes viditelné poranění pravého oka se žena nechtěla nechat odborně ošetřit s tím, že to zvládne sama,“ doplnila mluvčí. Jednapadesátiletý agresor se nacházel před provozovnou, byl omezen na osobní svobodě a předán přivolané hlídce Policie ČR k dalšímu řešení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.