Starší žena zkolabovala přímo na ulici. Vracela se z očkování

PRAHA – Sedmdesátiletá žena se začala třást, byla malátná a zvracela v ulici Ocelkova. Posléze ztrácela vědomí. Strážníci přivolali záchranáře a zjistili, že se žena vrací z očkování. Byla převezena do nemocnice.

Při projíždění ulicí Ocelkovou si hlídka strážníků všimla skupinky postarších lidí. Jedna žena měla očividně zdravotní problémy,“ uvedla mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Žena byla malátná, sotva se držela na nohou, zvracela a třásla se. Vzhledem k tomu, že ten den panovaly vysoké teploty, mohlo se jednat o úžeh. Strážníci proto ženu posadili do služebního vozidla a nabídli jí vodu.

Sedmdesátiletá seniorka chvílemi ztrácela vědomí,“ doplnila mluvčí. Strážníci proto bedlivě hlídali její vitální funkce a na místo přivolali záchrannou službu. Od dětí seniorky se následně strážníci dozvěděli, že byla žena dnes na očkování a nevolno se jí udělalo při cestě domů. Po nezbytném ošetření převezli záchranáři pacientku do nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: MP Praha