VIDEO: Neznámý muž vešel do prodejny v Praze 9 a vyjel z ní na kradeném kole

PRAHA – Policisté pátrají po neznámém muži, který z prodejny v Praze 9 odcizil vystavené elektrokolo. Zachytily ho bezpečnostní kamery. Pokud zloděje poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Pražští policisté pátrají od začátku května po neznámém muži, který v Horních Počernicích v Praze 9 odcizil vystavené elektrokolo přímo v prodejně,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Policisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy. Na nich je podezřelý muž zachycen, jak vstoupil do prodejny a procházel se po prodejní ploše.

Pak si vybere zmíněné elektrokolo, vyvede ho ke vstupu do prodejny, nasedne na něj a vyrazí z prodejny na parkoviště a neznámo kam. Pokud muže na záznamu poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím policii na lince 158. Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Pachateli hrozí až dva roky za mřížemi. Celé video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR