Přímo v metru napadl muž ženu a její tři děti. Pak šel klidně do obchodu

PRAHA – Dozorčí ze stanice metra Černý Most přivolala strážníky, protože došlo ke konfliktu mezi mužem a matkou s dětmi. Muž totiž obtěžoval desetiletou dceru, když se ohradila, začal být agresivní.

Ve vagonu metra měl napadnout starší muž ženu a její tři děti,“ informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Ke konfliktu došlo dvacátého května po patnácté hodině. Strážníky přivolala dozorčí ze stanice Černý Most. Dotyčného agresora pak hlídce ukázal muž, který byl konfliktu přítomen a pronásledoval pachatele až do jedné z prodejen nákupního centra.

Napadená žena vypověděla, že muž obtěžoval její desetiletou dceru,“ doplnila mluvčí. Ve chvíli, kdy se dívka ohradila, si muž sundal roušku a začal po ženě plivat. Také ji zahrnul rasistickými nadávkami. Čtyřiačtyřicetilý muž byl omezen na osobní svobodě a předveden na policejní služebnu k dalšímu řešení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.