VIDEO: Neznámý vandal posprejoval auto a budovu v Praze 8. Poznáváte pachatele?

PRAHA – Černými nápisy poškodil budovu a vozidlo v Trousilově ulici v Praze 8 neznámý pachatel. Způsobil tak škodu třicet tisíc korun. Hrozí mu až rok za mřížemi. Pokud podezřelého na videu poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Pražští policisté pátrají od poloviny května po neznámém muži, který posprejoval černými nápisy budovu a vozidlo,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Případ vandalismu se odehrál v ulici Trousilova v Praze 8. Pachatel svým počínáním způsobil škodu přesahující třicet tisíc korun.

Během vyšetřování zajistili policisté kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž zachycen v doprovodu neznámé ženy. Pokud osoby na záznamu poznáváte, kontaktujte prosím linku 158. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až rok za mřížemi. Video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR