VIDEO: Straky kradly na Žižkově. Z bytu si odnesly nářadí za 40 tisíc. Poznáváte je?

PRAHA – Nářadí v celkové hodnotě přesahující čtyřicet tisíc korun, si odnesly dvě ženy z bytu v pražském Žižkově. Celou akci zachytily kamery a policie žádá veřejnost o spolupráci. Pokud podezřelé ženy poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

Od poloviny dubna pátrají pražští policisté po dvojici, která se v pražském Žižkově vloupala do bytu,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Z bytu, ve kterém právě probíhala rekonstrukce, si pachatelky odnesly nářadí v celkové hodnotě přesahující čtyřicet tisíc korun. Noční směnu nezvaných návštěvnic velice dobře zachytily bezpečnostní kamery.

Pokud ženy na záběrech či fotografiích poznáváte nebo víte, kde by se mohly zdržovat, kontaktujte prosím policii na lince 158. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli či pachatelkám trest odnětí svobody v délce trvání až dva roky. Video, které zajistili policisté naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR