VIDEO: Život na vlásku! Žena visela z okna za nohu ze sedmého patra. Mohli za to holubi

PRAHA – K velké tragédii mohlo dojít v panelovém domě v Praze 11. Na tísňovou linku policie volala oznamovatelka, že v pátém patře visí z okna muž za nohu. Nebylo to v pátém patře, ani se nejednalo o muže. Zbytek pak byl strašlivou skutečností.

Rozrušená oznamovatelka uvedla policistům na tísňové lince 158, že v Praze 11 visí za nohu z okna muž v pátém patře,“ uvedl dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Oznamovatelka doplnila, že hrozí pád s tragickými následky, protože osoba je nehybná a visí skutečně pouze za jednu nohu, jinak je celým tělem mimo byt. Policisté z hlídkové služby ihned vyrazili na místo a zjistili, že osobou je žena a nevisí v pátém, ale sedmém patře.

Pomocí souseda se policisté dostali do domu a s kolegy před domem konzultovali přesné umístění ženy. Nakonec bylo třeba vykopnout bytelné dveře bytu a dostat se k ženě. V ložnici policisté zjistili, že život ženy doslova visí na jedné končetině, která je zaklíněna pod oknem. Byla nutná nejvyšší opatrnost, aby žena nevypadla. „Policistům se společnými silami podařilo vyčerpanou obyvatelku zachytit a vtáhnout zpátky do bytu,“ doplnil mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zde si ženu převzali do péče záchranáři. Šťastná žena všem přítomným poděkovala a ozřejmila jim svůj příběh. Žena se totiž rozhodla, že vyplaší holuby, kteří se srocovali na jejím parapetu. Během jednoho manévru však ztratila rovnováhu a z okna vypadla, jen za nohu se zachytila. Tento případ dopadl v tu chvíli dobře, naštěstí. Video z policejního zásahu najdete na tomto odkazu.