VIDEO: Mezi Smíchovem a Hlavním nádražím obtěžoval dívku! Poznáváte nemravu?

PRAHA – Na Smíchovském nádraží si vyhlédl neznámý muž devatenáctiletou dívku. Nejprve před ní onanoval a pak se na ni ve vlaku vrhl. Pokud podezřelého poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Studentka střední školy procházela budovou Smíchovského nádraží směrem k nástupišti. V její blízkosti se nacházel neznámý muž. Nebyla to náhoda,“ uvedl dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Společně dorazili na nástupiště, kde neznámý muž nastoupil do odstavené soupravy a skrz okno začal před dívkou onanovat.

Mezitím přijel rychlík, do kterého dívka nastoupila. Bohužel nastoupit stihl i dotyčný muž,“ doplnil mluvčí. Dívku vyhledal v jednom kupé, kde seděla samotná. Uchopil ji za levé zápěstí, zvedl ze sedadla a přitiskl ke stěně kupé. Dál se nedostal, protože vlak začal brzdit ve stanici Praha, Hlavní nádraží.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Po zastavení vlaku, muž utekl a otřesená dívka celou událost nahlásila na policejní stanici. Policisté zajistili kamerové záznamy ze Smíchova. Muži je zhruba pětadvacet let, je štíhlé až vychrtlé postavy, vysoký 170 centimetrů. Má krátké, světlé vlasy a na sobě měl tričko s krátkým rukávem, džínové kraťasy a na nohou tenisky Nike.

Případ se odehrál v pondělí desátého května, po osmnácté hodině. Pokud muže poznáváte, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158. Celé policejní video naleznete na tomto odkazu.