VIDEO: Šílená honička dvou vozidel skončila havárií. Hledají se očití svědci!

PRAHA – Z Prahy 8 vyrazila dvě vozidla vysokou rychlostí, řidiči několikrát porušili dopravní předpisy a v ulici Kbelská jejich nebezpečná jízda skončila dopravní nehodou. Policisté nyní hledají očité svědky, aby případ pomohli rozplést.

Pražští kriminalisté prvního oddělení třetího policejního obvodu prověřují případ nebezpečné jízdy dvou vozidel,“ uvedla dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Tento případ se odehrál v pátek třiadvacátého dubna, krátce před polednem. Dvě vozidla, Škoda Fabia cihlové barvy a Škoda Octavia barvy stříbrné, s polepy s bojovou tématikou na kapotě, jela z Prahy 8, z ulice Ke Stírce.

Pokračovala vysokou rychlostí, přes Ládví, ulicí Střelničnou, až do ulice Kbelské, kde došlo ke zmíněné dopravní nehodě. „Během jízdy řidiči několikrát porušili pravidla silničního provozu,“ doplnila mluvčí. Policie žádá očité svědky této nebezpečné jízdy, aby se ozvali na linku 158 a pomohli s vyřešením tohoto případu. Policejní video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR