Hledá se plachý muž s výpadky paměti a jizvou na krku

PRAHA – Policisté pátrají po muži, který odešel z domova a nehlásí se rodině. Má vztah ke Staroměstskému náměstí, trpí výpadky paměti a je plachý. Pokud jste muže potkali, kontaktujte prosím policii.

Hledaný muž byl naposledy viděn ve středu šestnáctého června v místě svého bydliště,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Muž odešel ze zahrádky a zmizel neznámo kam. Není schopen se sám o sebe postarat a z důvodu prodělané nemoci trpí výpadky paměti. „V kontaktu s cizími lidmi je velmi plachý a stýká se pouze s rodinou,“ doplnil mluvčí.

Muž v minulosti bydlel u Staroměstského náměstí a má k němu silný vztah. Přestože policisté provedli kontrolu vytipovaných oblastí, k nalezení muže to nevedlo. Muž je statné postavy, vysoký 190 centimetrů, má modré oči, krátké prošedivělé vlasy, bradku a knír. Poznávacím znamením jsou velké mezery mezi zuby a viditelná jizva v krční jamce po kanyle. Pokud jste hledaného muže viděli, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.