VIDEO: Hledá se brutální útočník z Václavského náměstí. Kope jako akční hrdina nebo spíše padouch

PRAHA – Za bílého dne, u skupinky přihlížejících, brutálně napadl muž jiného muže. Policisté zajistili kamerové záznamy, pokud útočníka poznáváte, kontaktuje prosím policii.

Policisté z místního oddělení Krakovská se zabývají útokem, který se odehrál začátkem května na Václavském náměstí,“ informoval dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Případ se odehrál přímo na chodníku, za bílého dne. Útočník kopl devětatřicetiletého poškozeného do hlavy, jako ve scéně z akčního filmu, a pak jej bil pěstmi po celém těle.

Celému řádění přihlížela skupinka osob, se kterou agresor na místo dorazil,“ doplnil mluvčí. Útočník je snědé pleti, hovoří česky. Na sobě měl bílé kraťasy a tmavé tričko s nápisem GUESS. Pokud muže na záběrech z kamer poznáváte, kontaktujte prosím policii na tísňové lince 158. Pachateli, v případě dopadení a odsouzení hrozí za trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví trest až tři roky za mřížemi. Policejní video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.