VIDEO: V Holešovicích se opět kradlo. Pozná někdo zloděje drahého kola?

PRAHA – Ze zaparkovaného vozu ukradl neznámý pachatel jízdní kolo a další věci v hodnotě téměř čtyřicet tisíc korun. Pokud podezřelého muže poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Policisté z místního oddělení Holešovické nádraží pátrají od začátku května po muži, který se vloupal do auta,“ uvedl dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Ke krádeži došlo na parkovišti soukromé firmy v Partyzánské ulici v Praze 7. Nezjištěným způsobem pachatel rozbil pravé zadní okénko. Pak se dostal k věcem ve voze.

Mimo jiné si odnesl i pánské jízdní kolo Merida černé barvy s bílou přední vidlicí Fox. „Majiteli tak způsobil škodu bezmála čtyřicet tisíc korun,“ upřesnil mluvčí. Podezřelý měl na sobě v době spáchání skutku tmavé pracovní kalhoty, zelenou bundu s kapucí a na hlavě měl černý kulich. Policisté během vyšetřování zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý zachycen.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Pokud muže poznáváte nebo máte informace vedoucí k jeho dopadení, případně poznatky k odcizenému kolu, kontaktujte prosím policii. Za trestný čin krádež hrozí muži, v případě dopadení a odsouzení, trest v délce dva roky za mřížemi. Záběry z kamer naleznete na tomto odkazu.

Zdroj: Policie ČR