Pátrání po nebezpečném muži stále pokračuje. Buďte obezřetní!

PRAHA – Pátrání po šestašedesátiletém muži z Prahy, který je podezřelý ze dvou trestných činů, stále pokračuje. Pokud jste muže na fotografii potkali, nepokoušejte se ho zastavit, ale okamžitě kontaktujte policii.

Pražští a středočeští kriminalisté pátrají po šestašedesátiletém muži z Prahy,“ informovala dnes policejní mluvčí Hana Křížová. Muž je podezřelý z útoku na ženu ve Středních Čechách. Zaútočil na ni leptavou látkou a ztratil se neznámo kam. Pohybuje se pomocí modrého vozu značky Hyundai Santa Fe, RZ 3AZ 7292.

V pražské Libni prováděli policisté vstup do jednoho bytu. Podezřelý zde měl nainstalovaný nástražný výbušný systém. „Při vstupu došlo ke zranění sluchu jednoho ze zasahujících policistů,“ doplnila mluvčí. Kriminalisté žádají širokou veřejnost o spolupráci. Pokud jste muže na fotografii potkali, kontaktujte okamžitě linku 158 nebo nejbližšího policistu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Rozhodně se nesnažte podezřelého muže sami zastavit, může být nebezpečný a je pravděpodobné, že bude ozbrojený. Muž je střední postavy, vysoký zhruba 178 centimetrů. Má šedé rovné vlasy, modré oči, zdánlivého stáří šedesát až sedmdesát let.

Zdroj: Policie ČR