VIDEO: SMS či vzkaz v lahvi by muže vyšel jistě levněji

PRAHA – Třicetiletého muže přistihli strážníci v Praze 5, jak posílá vzkaz dívce, která ho prý okradla. Nepoužil však textovku, ani vzkaz neumístil do lahve, kterou by snad pustil po řece. Proto bude nyní pykat.

Vzkaz pro dívku, dlouhý téměř půl druhého metru, napsal muž na zábradlí v Nádražní ulici v Praze 5,“ informovala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Dívce vzkazoval, že ho okradla. Pro napsání vzkazu využil lihového fixu a během psaní vzkazu ho přistihla hlídka strážníků, kteří zde prováděli běžnou hlídkovou činnost.

Muž hlídce ukázal zmuchlaný náhradní doklad a vysvětlil, proč zde píše po zábradlí. Pro podezření ze spáchání trestného činu, byl třicetiletý muž předán do rukou státní policie. Od začátku tohoto roku strážníci v Praze předali do rukou státní policie 23 osob podezřelých z trestného činu poškození cizí věci. „V loňském roce to bylo 44 osob,“ doplnila mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.