Veřejné WC v metru prohlásila za svůj domov a odmítla se vystěhovat. Kolik toho žena asi vypila?

PRAHA – Strážníky přivolala obsluha veřejných záchodů ve vestibulu metra Želivského. Silně opilá žena tvrdila, že je u sebe doma a nikam nehodlala odejít. Musela dostat pouta. Test na alkohol měl hodně vysokou hodnotu.

Opilá žena odmítala opustit prostory veřejných toalet ve vestibulu stanice metra Želivského,“ informovala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Obsluha již byla z chování ženy nešťastná a tak si na místo vyžádala asistenci hlídky strážníků. Opilá žena ignorovala výzvy strážníků, aby místo opustila a začala jim tvrdit, že je u sebe doma.

Hlídka ji proto vyvedla ven, kde žena odmítla spolupracovat a snažila se kopy zasáhnout strážníky,“ doplnila mluvčí. Následně museli strážníci užít donucovacích prostředků a nasadit ženě pouta. Teprve poté se žena poněkud uklidnila a prokázala svoji totožnost. Orientační dechová zkouška byla pozitivní, s výsledkem 4,21 promile alkoholu. Přivolaní záchranáři rozhodli o převozu ženy k odbornému vyšetření za doprovodu strážníků.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.