Chlapečka u Hlavního nádraží rozplakala závadová osoba. Strážníci si poradili s oběma

PRAHA – V parku před Hlavním nádražím v Praze se obořila neznámá osoba na babičku s tříletým klukem. Konflikt byl tak intenzivní, že se vnouček rozplakal a přitáhl tak pozornost službukonajících strážníků. Ti si věděli v nepříjemné situaci rady.

Park u Hlavního nádraží byl, je a bude problematický,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Důkazem je další příběh, který se tu odehrál. Babička tu čekala na vlakový spoj se svým tříletým vnoučkem, když tu k nim přistoupila cizí osoba a začala je obtěžovat. „Závadová osoba na ně křičela tak, až se chlapeček rozplakal,“ doplnila mluvčí.

Naštěstí byli poblíž strážníci, kteří okamžitě zakročili a osobu z místa vykázali. Uplakaného chlapce uklidnilo až pozvání do útrob služebního vozu, jehož vybavení si mohl důkladně prohlédnout. Nakonec ještě dostal od strážníků pěknou nášivku. „Kdo ví, třeba to bude za pár let náš kolega,“ zamyslela se mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: MP Praha