Jiskry létaly od zaparkovaného vozu na Černém Mostu. Nejednalo se však o závadu

PRAHA – Hodinu po půlnoci létaly jiskry od vozu zaparkovaného v ulici Bryksova. Někdo tu odřezával katalyzátor. Podezřelý muž byl zadržen nedaleko.

Na tísňovou linku pražských strážníků dorazilo oznámení o tom, že nějaký muž frézuje cosi na zaparkovaném voze Škoda Felicia. „Bylo hodinu po půlnoci a do ulice Bryksova v Praze 9 okamžitě vyrazila autohlídka,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Na místě se potkali se státními policisty, kteří jim předali popis podezřelého muže a požádali je o prohledání okolí.

Strážníci předali popis dalším hlídkám v terénu,“ doplnila mluvčí. Muž totiž z vozu vyřízl katalyzátor pomocí úhlové brusky. Jedna z hlídek strážníků se vydala za zvukem broušeného kovu a objevila muže v tmavém oblečení, se dvěma igelitovými taškami. Rovněž ve vysílačce zaslechli relaci o hledaném muži. Vzhledem k tomu, že tento jednatřicetiletý muž odpovídal popisu, byl omezen na osobní svobodě a předán do rukou Policie ČR k dalším úkonům.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: MP Praha