Hledá se čtrnáctiletá dívka! Roznášela letáky s kamarádem a zmizela

PRAHA – Dívka včera napsala textovku mámě, že bude s kamarádem roznášet letáky a vrátí se až dnes dopoledne. Má však vypnutý telefon a kamarád rovněž. Policisté uvítají každou zprávu, pokud jste dívku zahlédli.

Pražští policisté pátrají po čtrnáctileté dívce, která se navrátila z vycházky po Praze,“ informoval dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Poslední kontakt proběhl včera večer, kdy dívka poslala textovou zprávu mamince, že bude s kamarádem roznášet letáky a vrátí se až dnes kolem desáté hodiny dopolední. „I přes nesouhlas matky se domů nevrátila a telefon má od té doby vypnutý, stejně tak i její kamarád,“ doplnil mluvčí.

Dívka měla na sobě v době odchodu z domova oranžové tričko s krátkým rukávem, maskáčové elastické kalhoty a maskáčové tenisky značky Nike s bílou podrážkou. Dívka je vysoká zhruba 170 centimetrů, působí poněkud starším dojmem. Má modré oči, hubenou postavu a hnědé vlasy. Pokud jste dívku zahlédli nebo víte, kde by se mohla zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158, případně se obraťte na nejbližšího policistu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.