Po úderu pěstí zůstal muž ležet v kaluži krve na Ortenově náměstí

PRAHA – Tři muži se pohádali v Praze 7 a hádka skončila úderem pěstí do obličeje jednoho z nich. Při pádu si rozsekl temeno a zůstal ležet v kaluži krve. Naštěstí byla pomoc nedaleko.

Ke slovní rozepři došlo mezi trojicí mužů při popíjení alkoholu v bytě jednoho z nich,“ uvedla případ mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Pak se do bytu vrátila přítelkyně a muži odešli do nedalekého parku na Ortenově náměstí. Konflikt tím však neskončil, naopak. Hádka pokračovala i zde a vyvrcholila úderem pěstí do obličeje jednoho z účastníků.

Ten se skácel k zemi a během pádu si rozsekl temeno. Zůstal bezvládně ležet na zemi v kaluži krve. „V tu chvíli si ležícího muže i hádající se dvojice všimla hlídka městské policie,“ doplnila mluvčí. Strážníci okamžitě poskytli zraněnému muži první neodkladnou pomoc a přivolali na místo záchranáře. Útočník byl omezen na osobní svobodě a předán do rukou Policie ČR k dalšímu řešení pro podezření ze spáchání trestného činu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.