Řidič vykázal opilého pasažéra z autobusu, ten si pak vybil svůj vztek

PRAHA – V ulici Broumarská v Praze 9 vyloučil z přepravy řidič autobusu opilého pasažéra, který byl plný nejen alkoholu, ale i vzteku. Své negativní emoce si potřeboval rychle vybít.

Na zastávku v Broumarské ulici v Praze 9 přivolal hlídku strážníků řidič autobusu městské hromadné dopravy,“ informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Důvodem byl opilý pasažér, kterého předtím vyloučil řidič z přepravy. Vyhozený muž se rozzlobil a svůj vztek obrátil proti skleněným částem autobusové zastávky.

Hlídka na místě nikoho nenašla, ale rozbitá skleněná výplň naznačovala řádění vandala,“ doplnila mluvčí. Hlídka tedy propátrala okolí a muže odpovídajícího popisu skutečně nalezla nedaleko. Muž se jim k řádění přiznal a uvedl, že si potřeboval pouze vybít svůj vztek po vyhození z autobusu. Třiačtyřicetiletý muž byl omezen na osobní svobodě a předán do rukou policistů k dalšímu řešení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.