VIDEO: Kdo může okrást invalidu? Hledá se zloděj speciální tříkolky!

PRAHA – Policisté pátrají po zloději, který ukradl speciální tříkolku pro invalidu. Byla ukradena ze dvoru domu na pražské Pankráci. Pokud zloděje nebo tříkolku poznáváte a víte, kde se nacházejí, kontaktujte prosím policii.

Policisté z místního oddělení Pankrác pátrají po pachateli, který ukradl invalidní tříkolku tyrkysové barvy,“ informoval policejní mluvčí Jan Daněk. Ke krádeži došlo v noci ze dvanáctého na třináctého července. Tříkolka byla uzamčena pomocí lankového zámku na dvoru domu v ulici Na Pankráci v Praze 4. Majitelce tříkolky tak vznikla škoda ve výši dvacet tisíc korun.

Během prověřování případu zajistili policisté záběry z kamer v ulici Na Pankráci. Je na nich zachycený muž, který na ukradené tříkolce projíždí ulicí okolo třiadvacáté hodiny. Pokud muže na záběrech poznáváte nebo jste potkali tříkolku, kontaktujte prosím policii na lince 158. Pachateli za spáchání trestného činu krádež hrozí, v případě dopadení a odsouzení, trest odnětí svobody až na dva roky. Záběry kamery naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR