VIDEO: Dítě zapomnělo stříbrný batůžek na zastávce. Maminka udělala netradiční tah

PRAHA – Na zastávce tramvaje Výstaviště v Holešovicích si dítě zapomnělo stříbrný batůžek se spoustou důležitých věcí. Přišli na to ale až doma. Maminka vzala telefon, zavolala na jedno speciální číslo a pomoc skutečně dorazila.

Maminka jednoho zapomnětlivého caparta se obrátila na tísňovou linku 156 s prosbou, zda by nebylo možné prověřit, zda se dětský batůžek nenachází u fontány vedle Výstaviště Praha v Holešovicích,“ uvedla mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Na ztrátu velmi důležitého a jedinečného stříbrného batůžku totiž přišli až při příchodu domů a hrozilo, že ho někdo mezitím odnese, proto volila tuto netradiční cestu.

Operátor městského kamerového systému zjistil, že se batůžek nachází na lavičce přístřešku u zastávky tramvaje Výstaviště. „Hlídka strážníků pro batůžek dojela a bezpečně jej dopravila malému majiteli,“ doplnila mluvčí. To bylo radosti, když se všechny důležité věci vrátily do správných rukou. Je však třeba opatrnost a hlídat si neustále své věci, nemusí to vždy dopadnout takto dobře.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.