VIDEO: Drzého zloděje v centru Prahy zachytily kamery. Zadržen byl za tři minuty!

PRAHA – Ukradl muži na lavičce v parku mobilní telefon. Než se drzý zloděj v černém oblečení vzpamatoval, už byl lapen strážníky. Pomohla hbitá oznamovatelka, přesný popis, kamerový záznam a rychlá akce strážníků.

Přesně tři minuty trvalo strážníkům dopadnout pachatele krádeže,“ informovala dnes mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. K trestnému činu došlo ve Vrchlického sadech, kde muž v černém oblečení za bílého dne okradl jiného muže, který seděl na lavičce. Ukradl mu mobilní telefon a klidně odešel pryč. Oznamovatelka na tísňovou linku popsala čin i pachatele a také směr, kterým odešel.

Hlídka pachatele dostihla v Hybernské ulici,“ doplnila mluvčí. Za strážníky sem doběhl i okradený muž. Celou krádež i pachatele zachytily bezpečnostní kamery. K dalšímu opatření následně předali strážníci čtyřicetiletého muže do rukou státních policistů.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.