Byli jsme na předpremiéře: Štěpán Kozub jako šokující „Shoky“ v novém filmu

Víkendová předpremiéra filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce s ostravským hercem Štěpánem Kozubem v hlavní roli, zaplnila kinosál jednoho z místních multiplexů. V kině se v sobotu sešli převážně diváci v teenagerském věku. Černá komedie však přináší mnohem více, než obsah postavený na oblíbených i nadějných hereckých tvářích. Její cynicky podané poselství je pak určeno všem generacím.

Snímek místy šokuje, a to zejména explicitními prvky násilí. Celkovým vyzněním je filmařský počin, který napsal a režíroval Andy Fehu, přímočarou ukázkou současného šílenství lidí na sociálních sítích a jejich honby za sebe zviditelněním. Divák z kina určitě neodejde bez pomyslné výchovné facky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line

Shoky a Morthy, tedy Štěpán Kozub a Jakub Štáfek, vystupují v rolích slavných Youtuberů, kterým pro jejich nekorektnost jednoho dne klesla sledovanost.

Kam až je možné zajít v posledlosti za obnovením sledovanosti a kde všude lze narazit na šílence honící se za zhlédnutím? To postupně odkrývá příběh končící nedaleko dálnice D1 u Devíti křížů, kde se má lidem údajně zjevovat krvavá nevěsta, a ve kterém nikdy nevíte, co se stane v nejbližší minutě.

Foto: Falcon – Štěpán Kozub a Jakub Štáfek

Dále v Ostravě:

Pouliční stánky a gastro speciality nabízí Černý Kůň Market v Ostravě