Pátrání po třináctileté dívce. Nevrátila se domů, má tetování

PRAHA – Třináctiletá dívka se nevrátila domů a mobilní telefon má vypnutý. Není to první případ jejího zmizení. Pokud jste dívku zahlédli, kontaktujte prosím policii.

Policisté od konce července pátrají po třináctileté dívce, která se navrátila domů,“ informovala policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Mobilní telefon má dívka vypnutý a do současné doby se rodině neozvala. Pohřešování nahlásila matka dívky a uvedla, že to není první případ, kdy se dívka nevrátila domů.

Nad rtem má dívka na pravé straně pihu a na levé straně lícní kosti vytetovaný křížek. Dívka je vysoká zhruba 160 centimetrů, má štíhlou postavu a středně dlouhé hnědé vlasy. Pravděpodobně je oblečena do světle šedé mikiny s kapucí a modrých potrhaných jeansů.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Na nohou má barevné tenisky se špičkou do červena,“ upřesnila mluvčí. Pokud jste dívku viděli nebo víte, kde by se mohla zdržovat, kontaktujte policii prostřednictvím linky 158.