Dvě dívky utekly z diagnostického ústavu. Viděli jste je?

PRAHA – Dvě dívky ve věku třináct a čtrnáct let utekly z diagnostického ústavu v Praze 4. Pokud jste dívky viděli, kontaktujte prosím policii. Dívky mají vazby na různé části Prahy, ale i mimo hlavní město.

Od včerejšího dne pátráme po dvou dívkách, které utekly z diagnostického ústavu v Praze 4,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Daněk. Třináctiletá dívka utekla ve chvíli, kdy ji matka přivezla do ústavu po dovolené. Podle policie je pravděpodobné, že se pohybuje na území hlavní města, kde má vazby na kamarády. „Stejně tak má vazby i na vrstevníky z místa bydliště v Bakově nad Jizerou,“ upřesnil mluvčí.

Čtrnáctiletá dívka utekla z nemocničního oddělení, kam byla převezena pro údajnou bolest břicha,“ uvedl mluvčí. Tato dívka má vazby zejména na obvody Prahy 4, Prahy 8 a Prahy 10. Není však vyloučeno, že se vydala za svým přítelem, který bydlí v obci Milovice v okrese Nymburk. Pokud jste dívky zahlédli nebo víte, kde by se mohly nacházet, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.