VIDEO: Tancovali jste v noci na obytňáku v Praze 6? Pak máte pořádný průšvih!

PRAHA – Dvě osoby tančily na střeše obytného vozu v Praze 6. Způsobily tak škodu za sto padesát tisíc korun. Pokud tanečníky poznáváte, kontaktujte policii. Přihlásit se mohou pochopitelně i samotní aktéři.

Podivnou zábavu si vybraly dvě osoby v pátek, v Kafkově ulici v Praze 6. Kolem půl třetí hodiny ráno vylezly na střechu zaparkovaného obytného vozu,“ uvedl dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Několik minut se po střeše pohybovaly a pak začaly dokonce tančit. Jejich akci zachytila kamera na ulici a také svědek, který je natočil na mobilní telefon a záznam pak předložil policii.

Majiteli vozu vznikla škoda dosahující částky sto padesát tisíc korun,“ doplnil mluvčí. Pokud osoby na obytném vozu poznáváte nebo víte, kde by se mohly zdržovat, kontaktujte policii. Přihlásit se rovněž mohou samotní aktéři a to na kterékoliv policejní služebně a své chování vysvětlit. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Pachatelům v případě dopadení hrozí až rok za mřížemi. Video je ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.