Pátrání po uprchlém vězni. Nelíbilo se mu v pekárně?

PRAHA – Kriminalisté pátrají po uprchlém vězni. Ten opustil v neděli večer nestřežené pracoviště v Praze 5. Hledaný muž by neměl být nebezpečný. Pokud jste ho potkali, kontaktujte prosím policii.

Pražští kriminalisté pátrají od nedělního večera po vězni, který utekl z nestřeženého pracoviště v Praze 5, Stodůlkách,“ uvedl dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Hledaný devětadvacetiletý muž je vysoký zhruba 168 centimetrů. Je hubené postavy, má krátké hnědé vlasy a modré oči. V době útěku měl na sobě bílé kalhoty a oranžové tričko s nápisem Odkolek na pravé straně prsou. Na nohou měl světlé crocsy.

Podle policistů by muž neměl být nebezpečný. Pokud jste hledaného muž viděli nebo máte informace, které by mohli vést k jeho dopadení, kontaktujte policii prostřednictvím linky tísňového volání 158, případně se obraťte na kteroukoliv policejní služebnu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.