Zcela neobyčejnou budku za 30 tisíc odcizil neznámý muž. Poznáváte zloděje?

PRAHA – Policisté pátrají po neznámém muži, který na pražském Proseku odcizil mobilní toaletu. Způsobil tak škodu v hodnotě třicet tisíc korun. Pokud muže na záznamu kamer poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Policisté z místního oddělení Prosek pátrají od poloviny srpna po neznámém muži, který na pražském Proseku odcizil volně stojící mobilní toaletu,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Překážkou pro zloděje nebyly ani šrouby, kterými byla toaleta přichycena k podkladu. Odstranil je, toaletu naložil a odvezl neznámo kam. Svým jednáním způsobil škodu ve výši třicet tisíc korun.

Policisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž zachycen, a to i při vlastní krádeži. Pokud muže poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Zajištěné kamerové záznamy jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.